Rada sa s Vami podelím o texty a citáty, ktoré ma oslovili. Tiež sa teším na diskusie s Vami, smelo do kecania a komentovania... :)

Bojím sa...

2. 11. 2014 17:42
Rubrika: Nezařazené

Neviem, či to čo napíšem nie je príliš dôverné, ale zároveň vás týmto článkom veľmi prosím o modlitby. 

Pochádzam z ateistickej rodiny, alebo dokonca ako sa to teraz zvykne nazývať "bojovní ateisti". Keďže žijem v Prahe a rodičia v Uherskom Hradišti, tak rodičia veľa vecí o mne nevedia a jednou z nich je aj to, že som sa stala kresťanom-katolíkom. 

Keďže ako som písala v minulom článku som tak trochu závislák na sociálnych sieťach, tak ma tieto tentokrát aj prezradili. Sestra našla jednu fotku hneď po krste, ale po období nerozprávania sa so mnou, sme sa dohodli, že bude zatiaľ ticho a rodičom nič nepovie. 

Dnes sa však vďaka špiónovaniu na mojom facebooku mama dopátrala k tomu, že idem na arcibiskupský ples. Nezavolala mi, ale napísala mi nie pekné správy a vyhrážky. Na jednej strane viem, že ma majú rodičia radi, no na druhej nerozumiem, prečo ma nechcú prijať so všetkým a za akýkoľvek náznak viery mi veľmi vynadajú. 

V týchto momentoch si často pripomínam, že okrem tejto rodiny mám ešte jednu nebeskú, ale aj tak si stratu rodiny neviem ani predstaviť. 

 

Zobrazeno 1506×

Komentáře

PavelPavlas

Nicméně k tvému příspěvku asi mám i pár "užitečných" rad. Nemá smysl nic zapírat a nebo zamlouvat. Problémy se tím nevyřeší a naopak, se pouze nakupí a jednou až přijde čas (jakože ten čas určitě přijde) kdy budeš muset s pravdou ven, to bude o to náročnější a složitější, pokud o tom nebudou vědět. Určitě tedy svým rodičům řekni pravdu. Bude to těžké a chvíli to bude asi trvat, než se to uklidní a rodiče Ti porozumí. Ale je to tak správně a je to asi nejlepší řešení tvé situace. Buď posilněna vírou, v tom co říkáš sv. Lukáš 1, 37 "U Boha přece není nic nemožné!".

Myslím na Tebe v modlitbě, jsi statečná a přeji Ti, aby jsi i nadále vydržela být věrná našemu Pánu, který je naší záchranou. Myslím na Tebe v modlitbě a kdyby jsi cokoliv potřebovala, napiš mi. Ať Ti Pán žehná +

hedullka

Danka, myslím na tebe, jsem teď v podobné situaci, rodina nedokáže pochopit můj krok s bydlením v klášteře a odchod z práce. Modlím se za tebe a za rodiče. Věřím, že Pán si dokáže všechny tyto situace použít a proměnit. Nezapomeň že on je s tále s tebou a nedovolí aby si na něco zůstala sama.
Opatruj se holka moje +

Zobrazit 25 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková